dimecres, 15 de març del 2006

Esquí a Andorra

A Andorra, actualment hi ha dos grans zones on es pot practicar l'esquí. Aquestes zones estan dividides per valls. La primera, la zona oest, és Vallnord, i la segona, a la zona est, és Granvalira. 

Zona Vallnord www.vallnord.com

Hi ha tres sectors:

  • Arinsal
  • Pal
  • Arcalís

Zona Grandvalira www.grandvalira.com

Hi ha dos sectors:

  • Pas de la Casa / Grau Roig
  • Soldeu / el Tarter

La segona, té molts més quilòmetres esquiables que no pas la primera i personalment la prefereixo, donat que hi ha unes zones fora pistes realment espectaculars. En aquestes pistes, concretament al sector de Grau Roig, és on vem aprendre a esquiar.

De totes maneres, és molt habitual que anem a Vallnord, concretament a la zona d'Arcalís, ja que també ens agrada molt. A més, degut a la seva localització, normalment és on es pot troba runa millor neu (i també molt de fred).


El nostre racó preferit de Grandvalira és la zona del Llac de Pessons. Allà s'hi pot trobar un lloc idílic per descansar una estona i per recuperar forces tot dinant. Per cert, hi ha zona Wi-fi. A més, si el dia és bo, el sol toca totalment de cara al restaurant. Molt recomanable.


Una altre manera de poder accedir ràpidament (15 minuts) a les pistes de Grandvalira, és a través del Funicamp. És ideal els dies en que hi ha molta neu a les carreteres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada