dijous, 28 de juny del 2007

Catalunya - Costa Brava

Arribem a Begur a mitja tarda. Anem directament al hotel Bliss, del carrer Sant Josep, al centre de Begur. Sortim i donem una petita volta, però no ens encantem massa.

El nostre amic Xevi, ens va recomanar sobretot, anar a Peratallada, i si era possible, anar-hi a la nit. Dit i fet, agafem el cotxe i en poca estona ja hi som.

Peratallada és un bonic poble d'origen medieval, ple de llocs ideals per ser fotografiats. Tots els carrers mantenen un encant especial, ja que segueixen perfectament empedrats. Les cases, al igual que el carrer, estan molt ben cuidats. La veritat és que les fotos que tirem no es poden comparar amb la realitat; igual algun dia tindrem una càmera especial que tiri unes fotos terribles, mentrestant ens em d'acostumar a la que tenim.


Mentre anem caminant s'ha fet de nit, i els carrers guanyen color; hi ha alguns trossos una mica foscos, per tant, difícil de poder-hi tirar una bona foto.

Després d'assentar-nos una estona a prendre una cervesa, busquem un restaurant i finalment acabem al Cau del Papibou www.papibou.com.

El restaurant consta d'una terrassa molt bonica, ideal per fer-hi sopars. La temperatura és ideal; no hi ha massa gent sopant, només un parell de taules més, però no ens importa; tant el servei com el menjar son de bona qualitat.


Després de sopar, caminem una estoneta més per Peratallada i més tard tornem a Begur. Anem a descansar que demà serà un dia molt llarg.

Al matí esmorzem a l'hotel i sortim; anem a la platja. Amb el cotxe ens arribem fins a la cala d'Aiguafreda. Deixem el cotxe una mica amunt ja que no hi ha res a prop de la caleta. 


Un cop allà, veiem que hi ha bastanta gent que s'està preparant per sortir a fer submarinisme. Busquem algun lloc on poder posar la tovallola, però tot està molt ple. Finalment, decidim canviar de caleta.


Anem a Sa Tuna, molt propera a Aiguafreda. Aquí, s'ha de caminar una mica pel cantó dret, i finalment s'arriba a una altre petita caleta. L'aigua és d'un color espectacular, la calor del dia és molt forta, tot i això, l'aigua està bastant fresca.

 
A la tarda, tornem cap a Begur; ens passem tota la tarda caminant per allà i gaudint de la gran tranquil·litat que ofereix aquest fantàstic indret. 

Parem a la plaça i mirem com passeja la gent, ens posem en un bar i prenem una cervesa, anem a l'hotel i ens canviem, ja que avui tenim un sopar important.


El sopar d'avui és a la Pizzeria la Pizzeta, al centre de Begur. Aquest és un local bastant gran, totalment en una terrassa plena d'arbres pinyers. L'ambient és molt maco. Per sort, vaig fer la reserva ja fa uns dies, menys mal perquè sinó ens quedem sense lloc.

Els plats, típics italians; pizzes, pastes, antipastos tot acompanyats de bons escumosos italians. 

Sortint de la Pizzeta, anem a la Sal de Begur, una de les discoteques més conegudes. També té una molt bona ubicació, envoltada de jardins i a menys de 5 minuts del restaurant.

L'endemà al matí, després d'esmorzar, sortim de l'hotel i anem cap a Calella de Palafrugell. 

Deu ni do en que ens costa per aparcar el cotxe. Tot i que el dia és molt bo, no ens canviem de roba; hem decidit que no ens banyarem. Preferim voltar i xerrar tranquil·lament sense embrutar-nos de sorra.
   

Més tard pugem fins el far de Sant Sebastià, ideal per tirar unes botes fotos a la costa brava. Aquí hi ha un exclusiu hotel amb molt encant, l'hotel El Far www.elfar.net.


Ja per acabar la nostra escapada de cap de setmana, anem a Pals. Queda molt a prop d'aquí, únicament em de travessar la població de Palafrugell.

Pals és una altre població amb molt encant, d'origen medieval. Potser és tant maca com Peratallada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada